Skip to main content

Het seizoen van 2020-2021 staat bijna voor de deur!

By donderdag 3 september 2020september 28th, 2020Nieuwsbrieven

Beste leden, ouder(s) en/of verzorger,

Het seizoen van 2020-2021 staat bijna voor de deur dus hierbij sturen wij jullie de 1e nieuwsbrief van dit seizoen.

Dat het jaar 2020 de boeken in zal gaan als eentje om nooit te vergeten wisten wij al in april toen de competitie en zaalactiviteiten abrupt werden stilgelegd als gevolg van het coronavirus. Inmiddels zijn wij 4 maanden verder en is duidelijk dat de maatregelen rondom corona ook komend seizoen nog wel van invloed zullen zijn. Ondanks alle beperkingen mogen we trots zijn op het afgelopen seizoen, waarin onze nieuwe vereniging veel gedaan en bereikt heeft. Ook met het oog op de toekomst!

De Nevobo heeft de start van de competitie half september gepland, gelijk aan voorgaande jaren. Als vereniging blijven wij de richtlijnen volgen van het RIVM en de gemeente NOP. Onze vereniging heeft dan ook de volgende richtlijnen vastgesteld: er kan omgekleed worden in de kleedkamers, maar alle spullen gaan in de tas mee de sporthal in incl. schoenen. Dit zodat de kleedkamers schoon achter gelaten worden.

  1. Bij het binnenkomen van het complex staat een ontsmettingsdispenser. Tevens zijn er bij ieder veld pompjes om je handen te ontsmetten.
  2. Volg de aangegeven route bij binnenkomst.
  3. Heb je een uitwedstrijd vragen wij je de regels van de andere vereniging te respecteren.
  4. Het protocol ‘openstellen gemeentelijke binnensportaccommodaties’ wordt op onze website geplaatst. Silvia Tip is aanspreekpunt voor de gymzaal in Bant, Siega Grootjans en Jan Willem van der Wal zijn aanspreekpunt voor de Toernooihal in Creil.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van seizoen 2019-2020 moet nog plaatsvinden. Binnenkort ontvangen jullie een uitnodiging inclusief de bijbehorende stukken. Tijdens deze ALV zal de begroting van 2020-2021 gepresenteerd worden en ook zal de jaarrekening boekjaar 2019-2020 besproken worden.

De teamindelingen voor aankomend seizoen zijn bekend en ook de recreanten gaan binnenkort weer beginnen. Helaas zijn er nog steeds enkele trainers nodig. Weet je iemand of lijkt het je leuk om trainingen te geven neem dan contact op met het bestuur. Hopelijk worden binnenkort deze plekken ingevuld.

Start trainingen: De trainingen starten voor de senioren op donderdag 20 augustus. De trainingsdag voor de jeugd blijft voorlopig op dinsdag. CMV 3 15.45-16.30 uur, CMV 5&6 16.30-17.30 uur,  B’s: 17.45-19.15 uur.

De nieuwe tenues worden aankomend seizoen door verschillende teams tijdens de wedstrijden gedragen, ook de recreanten hebben een shirt kunnen bestellen. Binnenkort zal ons verenigingsshirt in de kleuren zwart/oranje goed zichtbaar zijn in de Toernooihal.

De oude tennisvelden in Bant zijn in de afgelopen maanden omgetoverd tot een waar beachsport paradijs. De banen zijn multifunctioneel inzetbaar denk aan voetvolley, beachvoetbal, badminton en natuurlijk volleybal. Beheer van de velden ligt in handen van SC Bant maar Trivia is hoofdgebruiker van de velden. Verschillende leden van onze vereniging hebben al een balletje geslagen met elkaar!! De officiële opening vindt in september plaats.

Voor iedereen die een spelerskaart heeft: Profiteer van de voordelen van je lidmaatschap! De Nevobo probeert mooie aanbiedingen bij hun partners voor je te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld met korting je zorgverzekering, de Sportpolis, afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. Bij Volleybaldirect.nl, de webshop voor al je volleybalspullen, krijg je 5% extra korting op het gehele assortiment, dus ook op aanbiedingen! Een overzicht van alle voordelen en acties vind je op www.nevobo.nl/ledenvoordeel.

Dit is de informatie voor dit moment. Zeer binnenkort volgt er meer info vanuit onze vereniging. Wij wensen iedereen een sportief seizoen toe.

  

Met sportieve groet, 

  

TriVia – Volleybalvereniging