Skip to main content

Bolchrysanten actie!

By maandag 5 september 2022Nieuwsbrieven

Jaja daar zijn we weer!

Vrijdag 16 september 2022 is het weer zo ver, de bolchrysanten actie. Afgelopen jaar was dit weer een groot succes. Met deze actie hebben we namelijk vorig jaar maar liefs 1224 bolchrysanten verkocht, waar we enorm trots op zijn! Ook dit jaar hopen we weer dat iedereen zijn steentje bijdraagt om er weer een groot succes van te maken.

 

Bestellen anno 2022

Dit jaar maken we gebruik van een digitaal bestelformulier. Super makkelijk door te sturen naar je vrienden/familie/buren/kennissen. Wij snappen dat je zo veel mogelijk bolchrysanten wil verkopen, daarom zijn er twee mogelijkheden:

 

  1. Stuur de QR-code en/of de link van het digitale bestelformulier door naar vrienden/familie/buren/kennissen en geef aan dat ze jouw naam invullen bij “Naam TriVia lid”. Spreek zelf met hen af of jij de bestellingen voor hen ophaalt (en geef dan jouw ophaallocatie door) of laat ze zelf de bolchrysanten op hun eigen gekozen locatie ophalen. Wanneer jij ze ophaalt betaal jij ook, wanneer ze zelf de bolchrysanten ophalen kunnen ze zelf betalen op de afhaal locatie.
  2. Inventariseer zelf bij vrienden/familie/buren/kennissen hoeveel bolchrysanten en welke kleuren zij willen hebben. Vul vóór 9 september het digitale bestelformulier in (de totale bestelling in één bestelformulier), haal alle bolchrysanten 16 september tussen 18:45uur en 19:45uur in één keer op en bezorg de bolchrysanten bij de vrienden/familie/buren/kennissen die bij jou besteld hebben.

QR-code en de link

 Klik hier voor het digitale bestelformulier

 

 

Met sportieve groet,

Bolchrysanten commissie

Mart van Aart, Bente Ballast, Ingrid Janssen en Elian Krops

 

TriVia – Volleybalvereniging