Skip to main content

Nieuwsbrief TriVia – 31 augustus 2022

By maandag 5 september 2022Nieuwsbrieven

Sportieve leden,

Na een prachtige, warme zomer, mogen we weer los! Seizoen 2022/2023 staat op het punt van beginnen! Hopelijk heeft iedereen daar weer zin in, na een zonnige tijd van vakantie en rusten. Door de mooie zomerperiode zijn de beachvelden in Bant ook goed gebruikt! Leuk dat we elkaar, ook in de zomerperiode blijven treffen en samen sportief en gezellig bezig kunnen zijn!

 

Start nieuw seizoen

Per 1 september start onze nieuwe speelseizoen in de zaal weer! De teamindeling is inmiddels al gedeeld onder de leden. Iedereen weet dus in welk team hij/zij mag gaan shinen dit seizoen! Ook mogen we een aantal nieuwe leden verwelkomen; van harte welkom en zet hem op!

Nieuw dit seizoen is dat we als laatste divisie onder de Nevobo; nu ook standaard vier sets gaan spelen. Voor sommige hogere teams was dat al vaste kost, voor andere teams is dat nieuw en vast even wennen! Doordat de wedstrijden nu langer duren, zal dat ook invloed hebben op de zaalindeling en de start van de wedstrijden. Let daar dus goed op! In de Nevobo- app vind je het te spelen speelschema; nu nog in concept, vanaf begin september zal dat definitief zijn.

 

Start trainingen

Om fris en enigszins weer getraind te starten in de competitie, pakken we het trainen ook weer op! De trainingen starten weer op donderdag 1 september aanstaande! De trainingstijden zijn als volgt:

Dames     donderdag 19.30 – 21.00                       DS 3, 4 en 5

donderdag 20.30 – 22.00                      DS 1 en 2

Heren       donderdag 19.30 – 20.30

De eerste training start voortaan om half 8; laatste half uur vd eerste training zal de start van de 2e groep overlappen. Jan Willem vd Wal blijft dames (3), 4 en 5 trainen. Katja Grootjans is gestopt als trainster van DS 1 en 2; tot de tijd dat haar vervang(st)er bekend is, zal Liset Rasing DS 1 en 2 trainen.

Recreanten         start maandag 5 september                20.00 – 21.30

start donderdag 6 oktober                   20.30 – 22.00

CMV Jeugd         vrijdag 2 september                                16.00 – 17.00   tijdelijk olv Ingrid Janssen, wij zijn nog opzoek naar een nieuwe train(st)er

Meiden A             woensdag 31 augustus                           19.15 – 20.45    olv Jade Slump

 

Lopende acties

Om de vereniging financieel gezond te houden, hebben we weer een paar acties lopen dit jaar. Onlangs hebben jullie de mailing en bestellijsten voor de bolchrysantenactie weer gehad. Waarschijnlijk zijn jullie daar al lekker druk mee, zodat iedereen vanaf half september de bloemetjes buiten kan zetten en we tegelijk TriVia een mooie financiële input geven.

>> Inleveren van de bestelformulieren kan nog tot 9 september! << https://cutt.ly/TriviaBolchrysantenActieBestelFormulier


Op vrijdag 16 september kun je dan de bestelde bloemen af halen op de ophaalpunten in de dorpen!

 

Vanaf 5 september kunnen we ook met de RaboClubSupport weer een mooi bedrag voor de vereniging ophalen. Eerdaags zullen jullie hier ook nog weer een aparte mailing over ontvangen; zodat we in de stemperiode (5 tm 27 september) zoveel mogelijk stemmen kunnen verzamelen! Het is een mooie actie; met relatief weinig moeite kunnen we voor TriVia een mooi bedrag verzamelen en daarmee onder andere de contributies laag houden! Daar heeft iedereen toch wat aan in deze tijden 😊

 

Heb je input voor onze socials: vergeet @triviavolleybal niet te taggen! Foto’s en of input mag je ook altijd melden bij een van onze bestuursleden of rechtstreeks bij Anna Overgoor of Ingrid Janssen!

 

Om ook de administratie kloppend te houden vragen we jullie om bij wijzigingen in de persoonlijke gegevens dit ook te melden bij ons. Ben je verhuisd of heb je een nieuw 06 of mailadres; meld dit dan via info@triviavolleybal.nl

 

Rest ons niks anders om iedereen een heel mooi en sportief seizoen te wensen! Succes en we zien elkaar in de sporthallen!

 

Met sportieve groet,

Elian Krops

 

TriVia – Volleybalvereniging