Skip to main content

nieuwsbrief

By vrijdag 18 maart 2022april 20th, 2022Nieuwsbrieven

Sportieve leden, 

 

Het lijkt alweer tijden geleden dat we in het sporten beperkt werden door de opgelegde corona- maatregelen. Inmiddels is het sportieve leven weer volledig opgepakt en kunnen we al enige tijd spelen zoals we dat gewend waren. Wat een heerlijkheid! Helemaal nu de lente zichtbaar in de lucht hangt en de dagen weer langer worden!

 

Mooie bijkomstigheid bij dat lekkere weer, is dat we de beachvelden in Bant ook weer kunnen gebruiken. Eind maart zullen we de netten weer ophangen op de velden; zodat we ook daar lekker een balletje kunnen slaan! Op naar een mooi voorjaar en een mooi einde van deze competitie!

 

TriVia is trots op jullie als leden en staat altijd open voor nieuwe leden! Het jeugdledenaantal is niet al te hoog; daarom extra leuk om te benoemen dat er twee nieuwe sporters een proeftraining hebben  gevolgd!

 

 

Succes H6

We hebben een mooi aantal teams binnen TriVia; dus zal er altijd een passend niveau zijn! Eventueel kan bij de spelers van ons nieuwe H6 naar de succeservaringen gevraagd worden! Rond de jaarwisseling is het team opgestart en na wat oefenavonden in de schuur; zijn zij inmiddels met mooie resultaten gestart aan hun volleybalcarrière. Op dit moment staan zij zelfs bovenaan in de poule!

Dus, ken je mensen in je omgeving, oud of jong, die ook graag meer aan hun sportieve carrière zouden willen doen? Schroom niet ze een keer mee te nemen naar de training of contact op te laten nemen met een van onze (bestuurs-) leden. Mocht je mensen weten die graag een functie als trainer- of coach vervullen? Ook die namen horen we graag; immers een vereniging maken we samen en bestaat niet zonder inzet van vele vrijwilligers!

 

Scholenvolleybaltoernooi

De activiteitencommissie heeft tijdens de pandemie niet stil gezeten. Dat resulteert nu in het te spelen scholenvolleybaltoernooi. De bovenbouw van de basisscholen in onze dorpen; Espel, Creil, Bant en Rutten neemt het dan tegen elkaar op!

 

Woensdag 30 maart om 13.30u wordt het toernooi geopend en vanaf 13.45 zullen de eerste wedstrijden starten. Publiek is van harte welkom; dus zet de datum in je agenda en kom aanmoedigen! Dit toernooi word mogelijk gemaakt door vrijwilligers vanuit onze vereniging. Heb jij nou ook nog even tijd om te helpen op woensdag 30 maart? Stuur Elian dan even een berichtje! (0629426824). Ook als de regels van het CMV volleybal je niet helemaal helder zijn, deze nemen we voorafgaand het toernooi door met alle vrijwilligers.

 

Kortom; er gebeurt genoeg binnen TriVia! Laten we er nog een succesvolle competitie van maken de komende maanden. Na zo lang niet spelen; is het heerlijk om dit weer samen te doen! Zet hem op!

 

Met sportieve groet,

 

 

TriVia – Volleybalvereniging