Skip to main content

Nieuwsbrief

By woensdag 27 oktober 2021Nieuwsbrieven
De kop is er af! Gelukkig zonder al te veel restricties omwille van COVID-19 zijn we gestart met seizoen 21/22. Wat heerlijk om weer samen sportief bezig te zijn en uiteraard ook de sociale gezelligheid er om heen! Zelfs de jongste jeugd in onze dorpen heeft kunnen snuiven aan de charme van volleybal. D.m.v. de Nationale Sportweek hebben de kinderen via de scholen en kinderopvang kennis kunnen maken met verschillende sporten. Hopelijk levert dat een paar nieuwe jeugdleden op! 
Zaalbeheerdster Aly Galema
Zoals bekend is Douwe de Wit gestopt als zaalbeheerder. Aly Galema is inmiddels ook een steeds bekender gezicht in de Toernooihal en heeft zijn functie over genomen. Een oproep aan de teams die als eerst of als laatst op de avonden spelen om haar te helpen bij het klaarzetten en of opruimen van de materialen! 
Bolchrysantenactie en RaboClubSupport
Niet alleen op het veld zijn we weer actief! Ook daarbuiten zit TriVia niet stil. Dit is onder andere terug te zien in het grote succes van de bolchrysanten verkoop! Dit jaar zijn er 1224 stuks verkocht! Dat betekend een mooie plus voor de clubkas. Alle leden die hun steentje hebben bijgedragen aan dit succes: nogmaals dank! Speciale vermelding voor Martine vd Belt; die heeft de bloemetjes flink buiten gezet en dit jaar de meeste bloemen verkocht! Goed gedaan en dank voor je inzet! 
Afbeelding met tekst Automatisch gegenereerde beschrijving
Niet alleen de bolchrysantenactie zorgt voor een mooie financiële opsteker! Ook de jaarlijkse RaboClubSupport draagt daar aan bij. Als je lid bent van de Rabobank kan je vanaf vandaag, 4 oktober,  tot en met 25 oktober je stem uitbrengen op TriVia en daarmee een mooie bijdrage creëren! Vergeet dit niet te doen; het is een mooie manier om op een ‘eenvoudige’ manier TriVia financieel te helpen! Met deze mooie acties blijft TriVia financieel gezond en kunnen we de contributies laag houden! 
Inwaaitoernooi 21 oktober 2021
Dit seizoen wordt het bekende Inwaaitoernooi gespeeld op donderdag 21 oktober 2021! Zet deze datum alvast in de agenda. We spelen een toernooi; geschikt voor alle teams en klasses; dus ook voor de recreanten en B- meiden! De zaal is los vanaf 19.00; vanaf 20.00u wordt er gestart met de wedstrijden. Weet je iemand die ook graag een balletje slaat en mogelijk denkt om op volleybal te gaan?! Neem die introduce deze avond mee! We hopen wederom op een mooie opkomst; en een gezellige en sportieve avond! 
Jaarvergadering
Net als vorig seizoen zal de jaarvergadering niet fysiek gehouden worden. Binnenkort ontvang je hier meer informatie over via de mail.  
Sportvesten TriVia- kleuren
Verschillende teams hebben inmiddels nieuwe Erima- trainingsvesten aangeschaft in de zwart-oranje verenigingskleuren. Gratis tip: op o.a. 
www.jenisport.nl
 zijn deze vesten nu met hoge kortingen te koop; doe er je voordeel mee! Zoek op: Erima Club 1900 2.0 Trainingsjack met capuchon / dames of heren).

 

Met sportieve groet,
TriVia – Volleybalvereniging