Skip to main content

Bolchrysanten actie

By zondag 5 september 2021Nieuwsbrieven

Beste TriVia volleyballeden,

Een nieuw TriVia volleybalseizoen gaat weer (bijna) van start. Er is en wordt nog steeds hard gewerkt achter de schermen om alles in goede banen te leiden. Helemaal omdat er allerlei maatregelen moeten worden getroffen i.v.m. het coronavirus. De voorbereiding van enkele activiteiten is ook alweer gestart. Eén van die activiteiten is natuurlijk dé jaarlijks terugkerende bolchrysantenactie. Afgelopen jaar voor het eerst onder de naam TriVia voortgezet en met succes!

Met de bolchrysantenactie worden door de (jeugd)leden bolchrysanten verkocht om zoveel mogelijk geld in te zamelen om de volleybalkas een flinke boost te geven. De bolchrysantenactie is altijd een groot succes!! Daarom blijven wij deze actie TriVia-breed uitzetten.

Wat houdt de bolchrysantenactie in?

Voor de jeugdleden (CMV + B-jeugd): In het dorp Bant (excl. de buitenwegen van Bant) zullen jullie de bolchrysanten huis aan huis gaan verkopen op vrijdagavond 17 september. Verzamelen om 18.15 uur bij MFC de Akkers. Om 18.30 uur gaan jullie dan in groepen met karren vol bolchrysanten het dorp door om deze huis aan huis te gaan verkopen. Extra info voor jullie volgt nog. Voor de seniorenleden: Alle seniorenleden van TriVia zetten we graag in voor de verkoop van nog meer bolchrysanten. Dit zullen we niet zoals in Bant huis aan huis doen maar middels bestellijsten (zie bijlage in de mail). Ieder lid zal een bestellijst in zijn/haar mail ontvangen waarmee hij/zij willekeurig aan een ieder bolchrysanten kan verkopen. Bestelde bolchrysanten dienen gelijk afgerekend te worden, zodat bij het inleveren van de ingevulde bestellijsten ook gelijk alles is betaald.

Uiterlijk woensdag 8 september ontvangen wij graag de ingevulde bestelformulieren retour + de opbrengst! Er zijn dit jaar 2 opties voor het inleveren van de bestelformulieren + opbrengst:

– Inleveren (in een envelop voorzien van naam en telefoonnummer) bij één van onderstaande adressen:

Bant: Ingrid Janssen, Korte Omgang 7.

Rutten: Mart van Aart, Buitenom 68.

Creil: Jan Willem van der Wal, Wrakkenpad 13-2.

Espel: Renske Leistra, Leliestraat 14. –

Een andere mogelijkheid is om de bestellijst te mailen naar bolchrysantentrivia@outlook.com en dan de opbrengst van de gehele bestellijst over te maken op NL22RABO 0114 2062 95 t.n.v. Volleybalvereniging TriVia o.v.v. jouw naam.

Het zijn goede kwaliteit bolchrysanten geleverd rechtstreeks van kweker Bernhard uit Luttelgeest. De kosten van de bolchrysanten zijn: €4 per stuk!! ACTIE = 3 voor €10!! Ze zijn te verkrijgen in de kleuren: roze, wit, paars, geel en roestbruin.

Op vrijdagavond 17 september staan de bestelde bolchrysanten klaar om door jullie opgehaald en bezorgd te worden. In elk van de 4 dorpen (Bant, Rutten, Creil en Espel) zullen afhaalpunten zijn. Iedere verkoper haalt dan zijn/haar eigen bestelde bolchrysanten af bij het afhaalpunt aangegeven op de bestellijst en bezorgen ze bij ‘hun’ klant.

Voor vragen, opmerkingen of voor opgave te willen komen helpen, laat het ons weten via de mail: bolchrysantentrivia@outlook.com of bel!

Met vriendelijke groet, Janette Verweij (06-23698454) en Ingrid Janssen (06-14369564)