Skip to main content

NIEUWSBRIEF

By zondag 5 september 2021Nieuwsbrieven

Activiteiten aankondiging

Het nieuwe volleybal seizoen gaat weer bijna van start. We beginnen dit jaar met een aantal leuke activiteiten en natuurlijk ook weer de wekelijkse trainingen.

Starttoernooi
Vrijdagavond 27 augustus willen we de B-meiden, recreanten en competitiespelers verwelkomen in de Toernooihal in Creil, nadat we veel te lange tijd niet hebben kunnen volleyballen in de zaal. Dit doen we in de vorm van een laagdrempelig toernooi om zo het nieuwe seizoen gezellig te kunnen beginnen, we starten om 19:30u. Na het toernooi vinden we het leuk om in de kantine bij te kletsen onder het genot van een drankje/hapje. Er zal een verenigingsquiz plaats vinden waarvoor wij opzoek zijn naar de leukste weetjes/feitjes over onze leden/vereniging. Heb je leuke feitjes/weetjes over onze leden/vereniging? Mail deze dan naar info@triviavolleybal.nl!
Wie: B-meiden, recreanten en competitiespelers
Wat: Gezellig start toernooi
Waar: Toernooihal Creil
Wanneer: 27 augustus, inloop om 19:00u, start om 19:30u.

Weet je zeker dat je erbij bent?! Geef je dan alvast op via info@triviavolleybal.nl. Bedenk je op het laatste moment te komen? Ook geen probleem!  Opgave is niet noodzakelijk namelijk.

Tot de 27e!!
Nationale Sportweek
Van 21 september tot en met 1 oktober vinden er activiteiten plaats in het kader van de Nationale Sportweek. Hier speelt TriVia een rol in door clinics te geven aan de (basisschool)kinderen uit onze dorpen Espel, Creil, Bant en Rutten. Voor het begeleiden van groepjes kinderen tijdens deze clinics hebben wij nog vrijwilligers nodig. Meld je aan door te mailen naar info@triviavolleybal.nl.

Deze clinics vinden plaats op:

  • 21 september, 15:00 uur, Toernooihal Creil  
  • 30 september, 15:30 uur, beachvolleybalvelden Bant (bij slecht weer in de gymzaal)
  • 1 oktober, 15:30 uur, MFA het Klavier Rutten
Bolchrysanten actie
Ook dit jaar hebben we weer de welbekende bolchrysanten actie! Dit jaar vindt deze plaats op vrijdag 17 september. Over de actie zelf en het bestelformulier zullen jullie nog een aparte mail ontvangen. Voor degene die de meeste bestellingen per persoon binnenhaalt, zal er een leuke prijs zijn! Bolchrysanten kunnen afgehaald worden in Espel, Creil, Rutten en Bant. Je kunt ervoor kiezen dat mensen jouw bestellingen zelf afhalen in een van de dorpen óf dat je zelf al jouw bestellingen afhaalt en deze zelf rondbrengt. 

Daarnaast zoeken wij voor de verschillende afhaalpunten vrijwilligers. Lijkt het je ook zo leuk om vrijdagavond de 17e een paar uurtjes te helpen, mail dan naar info@triviavolleybal.nl (exacte tijden zijn nog niet bekend, dit zal ongeveer tussen 18:15uur en 20:15uur zijn). Heb je voorkeur om te helpen in een bepaald dorp? Zet dat dan ook in de mail.

Trainingen

Recreanten maandag: 20.00 -21.30 uur (start maandag 6 september)

Recreanten donderdag: 20.30-22.00 uur (start donderdag 26 augustus)

Heren competitie: Donderdag 19.30-20.30 uur (start donderdag 26 augustus)

Dames competitie: Donderdag 19.00-20.30 of 20.30-22.00 uur (start donderdag 26 augustus)

B-meiden: Trainen in Bant in overleg met spelers en trainer. 

CMV 4: Vrijdag 17:00-18:00 uur (start 27 augustus). Trainster is gevonden! Dirte Hannema gaat de trainingen op zich nemen. Dirte studeert doordeweeks en woont ’s weekends in Bant. 

Voor onze B-meiden zijn wij nog op zoek naar een trainer/trainster. Zeg het voort!!!

Met sportieve groet,

TriVia – Volleybalvereniging