Skip to main content

NieuwsBrief

By donderdag 4 maart 2021maart 15th, 2021Nieuwsbrieven

Beste leden, ouder(s) en/of verzorger,

De vorige nieuwsbrief is alweer even geleden en omdat we toch een beetje contact willen blijven houden tijdens dit gekke seizoen, sturen we jullie hierbij weer een update.

Tja, we kunnen jullie wederom weinig opbeurends vertellen. Tenminste, als het gaat om het spelen van wedstrijden en de gezelligheid in de kantine. Zijn we nog een volleybal-bestuur, vragen we ons wel eens af? Waar zijn we mee bezig? Met steeds maar NEE- en “kan-niet”-verkopen?

Maar nu gaan we de eerste kleine stapjes in de goede richting zetten. Het betekent nog niet dat we weer onbezorgd kunnen gaan trainen, laat staan wedstrijdjes spelen. Dit seizoen is het met de competitie gedaan helaas. Heel misschien kunnen we voor de zomervakantie weer wat oefenwedstrijden gaan spelen als teams daar weer zin in hebben. Voor de rest richten we ons nu vooral op het nieuwe seizoen in de hoop en verwachting, dat we dan de grootste ellende achter ons hebben gelaten. Zelfs e

 

en halve competitie was niet haalbaar en daarom zal er géén promotie en degradatie einde seizoen 20-21 plaatsvinden. De vereniging moet de teams volgend seizoen inschrijven om welk niveau ze volgens de verenging horen.

 

Jongvolwassenen tót 27 jaar mogen weer in teamverband buiten gaan sporten. Dit is heel fijn maar erg jammer voor diegene die boven de 27 jaar zijn en die ook graag gebruik willen maken van de beachvelden.  De activiteitencommissie is inmiddels wel aan het nadenken over een leuke, sportieve activiteit voor alle leden van onze vereniging. Wanneer, waar en of dit echt door kan gaan horen wij binnenkort.

 

Toch een paar kleine lichtpuntjes: de jeugd gaat vanaf v

rijdag 5 maart weer van start. Dit zal plaats vinden op de beachvolleybalvelden van Bant. Deze beachvolleybalvelden zijn weer seizoen-klaar gemaakt, hopelijk kunnen we hier veel gebruik van gaan maken dit voorjaar/zomer.

 

Vanuit het bestuur is er een enquete opgesteld om jullie wensen in kaart te brengen. Er wordt gevraagd naar jouw mening wat betreft het volleyballen op de beachvolleybalvelden als alternatief op het volleyballen in de zaal. Deze enquete is voor ons allemaal bedoeld om zo het draagvlak in kaart te brengen om eventueel te kunnen starten op de beachvolleybalvelden. Ook al lijkt het voor de 27-plussers misschien ver weg, juist van jullie willen we weten wat de wensen zijn. Om zo rap te kunnen handelen wanneer de maatregelen dit toelaten.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSet_rFWaOWJKC4vSv8I7ie5fxgqtHGEcGv1-dmxs0aqwahP7Q/viewform?usp=sf_link

 

Met sportieve groet,

 

TriVia – Volleybalvereniging